Huis zelf verkopen

Hoe je huis verkopen als je buren ook verkopen?

25-aug-2018 12:15:00 / by Daphne

 huis verkopen

Je bent klaar om uw woning op de vastgoedmarkt te zetten. Er is slechts één probleem: je buren - degenen met het huis dat vergelijkbaar is met het jouwe - hebben ook net hun huis op de markt geplaatst. Hoe zou je jouw huis het meest populair van de twee kunnen maken, terwijl je nog steeds een goede verstandhouding houdt met je buren? Hier zijn een paar snelle strategieën om je te helpen jouw huis te verkopen voordat zij dat doen.

Zorg ervoor dat je huis vanaf het begin correct is geprijsd. 

Wanneer je jouw huis verkoopt op hetzelfde moment als je buurman, kan het verleidelijk zijn om een lagere prijs aan te bieden. Hoewel dit in sommige gevallen kan leiden tot een snellere verkoop, heeft het zelfs een negatief effect op het algehele rendement en kan jouw woning zelfs ondergeschikt lijken aan dat van jouw buren. De beste manier om met prijzen om te gaan, is om ervoor te zorgen dat je huis vanaf het begin correct geprijsd is. Zorg voor een juiste persoonlijke waardering om de exacte waarde van je woning te bepalen. Laat je niet ontmoedigen door de prijs die de buren hebben gekozen voor hun huis; in plaats daarvan moet je ervoor zorgen dat je huis geprijsd is voor elke euro die het waard is.

Klik hier: GRATIS SCHATTING

Zoek een betrouwbare partij om je te helpen jouw huis te verkopen

Het inschakelen van de hulp van een professionele makelaar kan al het verschil betekenen wanneer je jouw huis probeert te verkopen op hetzelfde moment als je buren. Een extra set handen hebben om u te helpen bij het marketing- en verkoopproces, is alleen maar voordelig voor uw eigen verkoop. Weet wel dat makelaars duur kunnen zijn en vaak overstag gaan op grote commissiekosten. Maar de vastgoedexperten van Instahome zijn anders. Wij bieden de goedkoopste en beste services die vandaag beschikbaar zijn. Voor slechts €99  staat je huis al te koop op Immoweb, geven we je een adviesprijs en heb je een persoonlijke vastgoedexpert. We zijn 24/7 beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen bij het verkoopproces. Ga vandaag nog naar onze website voor meer informatie over Instahome of om je verkoop te starten.

Je huis verkopen als je buurman hetzelfde doet, hoeft niet stressvol te zijn. Volg deze tips om ervoor te zorgen dat jij de meeste euro's ontvangt terwijl je nog steeds de vrede bewaard met je buren.

Klik hier voor een gratis gesprek met onze expert

 
 
Daphne

Written by Daphne

Marketing verantwoordelijke