Huis zelf verkopen

Je huis verkopen: Negeer dan deze 3 tips

3-sep-2018 14:12:46 / by Daphne

te koop valkuilen

Terwijl je je huis voorbereidt op de verkoop, krijg je bijna van iedereen advies. Je buurman weet misschien iets over hoe een huis te verkopen. Je baas heeft drie of vier huizen verkocht en hij heeft hier en daar wat weetjes. Zelfs je ouders vertellen je graag wat je wel of niet moet doen bij het verkopen van je woning. Met al het advies dat op je afkomt, kan het echter moeilijk zijn om het goede van het slechte te onderscheiden. Hier zijn drie tips die je niet moet toepassen (van wie dan ook) voordat je jouw huis online zet.

Download Gratis Checklist Hoe mijn woning zelf verkopen

1. Je moet je huis alleen in het voorjaar verkopen.

Natuurlijk kan de verkoop van huizen in de lente toenemen, maar dat is niet de enige tijd van het jaar dat er potentiële kopers op zoek zijn. Als je in de zomer, herfst of zelfs in het holst van de winter moet verkopen, kun je je huis nog steeds verkopen. In sommige gevallen kan het sneller gebeuren dan je aanvankelijk dacht. Wie een huis wil kopen wacht echt niet op een bepaald seizoen, zij wachten wel op hun droomwoning. Tevens krijgen ze meldingen indien er nieuwe panden online komen. 

2. Je vindt alleen kopers als je een openhuizendag organiseert

Een openhuizendag is een geweldige manier om mensen over de vloer te krijgen en de regio over je woning te laten praten. Het is echter niet de enige manier om dat te doen. Als je geen tijd hebt voor een openhuizendag of als je het gewoon niet wil doen, kan je jouw huis nog steeds met succes verkopen en een bod krijgen.

3. Een traditionele makelaar is echt de beste manier om je huis te verkopen 

Instahome bewijst hier al jaren het tegendeel. De commissies van makelaars zijn verschrikkelijk hoog, maar bij ons kan je jouw huis voor €99 online plaatsen. Je krijgt onmiddellijk een gratis schatting, persoonlijke vastgoedexpert die 24/7 voor je klaarstaat en je eigendom wordt automatisch aan miljoenen potentiële kopers getoond. Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om jouw huis te verkopen, maar je wil geen hoge commissie betalen, dan is Instahome de juiste keuze. Niet een traditionele makelaar.

Klik hier om onze diensten te zien

 

Je krijgt alle advies dat je nodig hebt om je huis snel en eenvoudig te verkopen. Denk dus goed na voor je sommige tips van omstaanders aanhoort en je beslissing neemt. Je huis verkopen kan dankzij Instahome op een snelle en eenvoudige manier, maar bovenal spaar je zéér veel geld uit. 

Topics: woning zelf verkopen, huis zelf verkopen, huis verkopen zonder makelaar, tips huis verkopen, woning verkopen zonder makelaar, appartement zelf verkopen

Daphne

Written by Daphne

Marketing verantwoordelijke