Huis zelf verkopen

Voordelen huis verkopen voor een nieuw kopen

17-jan-2019 14:59:14 / by Daphne

huis verkopen zomer-1

Timing kan alles zijn. Tuurlijk, er zijn enkele risico's als je je huis verkoopt voordat je een nieuwe hebt gevonden - waar ga je wonen tot je een nieuw huis hebt gevonden? Hoe en waar ga je je spullen opslaan als je geen ander huis vindt voordat je andere woning verkocht is? Het heeft echter wel voordelen om je huis te verkopen voordat je een nieuwe woning koopt.

 

Jij hebt de controle

Je hoeft niet op een bepaalde datum weg te zijn en daarom is er geen druk om de eerste aanbieding te aanvaarden die je ontvangt. In veel gevallen kan je misschien een betere prijs bekomen als je niet snel hoeft te verhuizen om jouw huis te verkopen. Je wilt verkopen, maar je hebt geen haast.

 

Je huis verkopen zou geen gokspel mogen zijn.

Instahome blijft een revolutie teweegbrengen in de vastgoedsector door voorspellende analyses te gebruiken 
om de perfecte koper voor elk huis te vinden.

Instahome verwerkt gebruikersgegevens van derden zoals Google of Facebook 
met een eigen algoritme om te bepalen of die persoon misschien
op zoek is om een huis te kopen, en zo ja, worden er advertenties 
op verschillende platforms gemaakt in de hoop van hen te laten kopen.

Klik hier om te kijken of je in aanmerking komt

 

Sterkere inkooppositie

Wanneer je jouw huis verkoopt, zou je dan niet de voorkeur geven aan een koper met klaar geld en/of makkelijke toegang tot een voorafgaande goedkeuring om jouw huis te kopen? Hetzelfde is waar als jij dat huis vindt dat je wil kopen. Als je eerst jouw woning verkoopt, heb je geld bij de bank om te onderhandelen met de verkoper van je volgende woning. Die verkoper zou bijna altijd de voorkeur geven aan een koper die al het geld in handen heeft.

Huis prijzen

Wat doet de woningmarkt op het moment dat je beslist dat je jouw huis wil verkopen en een andere wilt kopen? Als je ziet dat de prijzen dalen, is het geen slecht idee om te kunnen wachten en zien hoe laag ze zullen gaan. Als je jouw onderzoek hebt gedaan en je weet in welk gebied je jouw volgende woning wil kopen, onderzoek dan de waarden van de panden. Wat is daar te koop? Waar kun je de beste deal voor krijgen?

 

Wie is Instahome?

Wij zijn vastgoedexperten die zich onderscheiden van andere spelers door onze
transparante, menselijke, innovatieve en goedkope manier van werken. We helpen jouw om je huis zelf te verkopen met aan de hoogst mogelijke prijs. 

Onze diensten zijn zo transparant dat je alle informatie snel en eenvoudig op onze website kan vinden.
Daarnaast komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

 

 

Topics: woning zelf verkopen, huis zelf verkopen, huis verkopen zonder makelaar, tips huis verkopen, woning verkopen zonder makelaar, appartement verkopen zonder makelaar, appartement zelf verkopen

Daphne

Written by Daphne

Marketing verantwoordelijke